Klantenbeoordelingen

Hieronder kunt u een aantal beoordelingen lezen van klanten van Ceyont Zorg-communicatie.com.

 

★★★★★ “Binnen logistieke centra is efficiëntie een belangrijk begrip. Elke seconde telt en met het logistiek oproepsysteem kan snel worden gehandeld. Een druk op de knop is een kwestie van een seconde. Zonder tussenkomst van draden of apparatuur werkt het systeem perfect over grote afstanden, een 10 voor de service van Ceyont.”

— Evert De Groot. Pack2Pack  

★★★★★ “Wij gebruiken een drukknop om personeel aan te sturen van onze schoonmaakploeg. Een simpele maar effectieve oplossing tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Erg goede service en vriendelijke assistentie. Een 10 voor het advies en de ondersteuning.”

— A. Veldhuis. Camping De Mussenkamp – Heerde 

★★★★★ “Wij gebruiken het chauffeur oproepsysteem al vele jaren. Even was er een probleem met het bereik, maar dit is snel opgelost met een nieuwe oproepunit. Inmiddels is het oproepsysteem al ruim vijf jaar naar volledige tevredenheid in gebruik.”

— E. Mook. Corrien Exports BV. 

★★★★★ “Beste Ceyont. Het gasten oproepsysteem wat ik bij jullie gekocht heb werkt fantastisch in de drukke uren op mijn terras. Had ik eigenlijk al jaren eerder moeten hebben.Voor ons is het makkelijk en onze klanten vinden het leuk en komen allemaal naar binnen gelachen met de schijf in de handen.”De service is goed dus krijg je van ons een dikke 9.

— Cafetaria Bonna Fritura, Hintham 

★★★★★ “Wij gebruiken het Chauffeur oproepsysteem van Ceyont voor een aansturen van vrachtwagenchauffeurs. Ondanks een levering die niet werkte heeft jullie dienst correct en snel gehandeld. Een 8/10..”

— Suez Recycling,  Belgium.

★★★★★ “Tijdens onze zoektocht naar een geschikt receptie oproepsysteem, ben ik terecht gekomen bij Ceyont. Aangezien de goede en ondersteunende begeleiding die ik ontvangen heb, hebben we gekozen voor het systeem bij hen aan te kopen. De snelle levering was zeker een extra pluspunt. Ons cijfer 9/10”

— OVMB,  Belgium.

★★★★★ “Uitstekende service, snelle afspraak kunnen maken, op locatie getest wat de mogelijkheden zijn en daarna snel geleverd. We hebben een BHV oproepsysteem ingekocht. Een dikke 8 en als alles het ook perfect blijft doen is dat wat mij betreft een 10.”

— Tropen Hotel,  Amsterdam.

★★★★★ “Op zoek naar een pagersysteem metdeurcontact kwam ik op de site van Ceyont terecht. Zeer tevreden over de prettige no-nonsens communicatie. Vragen worden vlot, vriendelijk en deskundig beantwoord. Binnen no-time een scherpe offerte in onze mailbox. Direct besteld en nog geen 24 uur later werd onze order keurig verpakt bezorgd. Kortom wij zijn dik tevreden dus een uitmuntende 10 voor Ceyont.”

— Tom Visser, Herbergier te Harlingen

★★★★ “Voor onze winkel met afhaalmagazijn gebruiken wij een medewerker oproepsysteem van Ceyont om onze magazijniers te verwittigen wanneer een klant een bestelling uit het magazijn nodig heeft. Onze verkoopmedewerkers roepen de magazijniers op om een klant te helpen waardoor de verkoper  beschikbaar blijft voor ondersteuning. Een 8 voor de service van Ceyont.”

— Kurt Scheers, Elektriciteit Paul de Meutter te Heist-op-den-Berg 

★★★★★ “Prima toestellen, heel ver bereik & degelijke kwaliteit. Wij gebruiken een receptieknop aan de receptie van het hotel, zo kan de gast de receptionist makkelijk verwittigen van z’n aanwezigheid aan de desk. Uiteraard gaan wij voor een 10!”

— Guillaume Derhille, Hotel Hof Ter Duinen  te Oostduinkerke aan Zee

★★★★ “Ik ben tevreden met de afhandeling van mijn bestelling en de duidelijke antwoorden op mijn vragen. Ik geef Ceyont daarvoor een 8.”

— Ridzert Jellema, Henri Willig  te Katwoude

★★★★★ “Hapertse Kluis is een kleinschalige particuliere woonzorgvoorziening. Om te zorgen dat bewoners van de juiste hulp worden voorzien maken wij gebruik van de halszenders en polsbanddrukknoppen van Ceyont. Ik geef het een 8!”

— Hetty Ettema, Hapertse Kluis  te Hapert

★★★★★ “Beste Ceyont, bedankt voor de snelle toezending van het oproepsysteem. Het was erg fijn dat jullie heel adequaat waren in het verlenen van de extra service om deze gelijk in te stellen voor ons. Ook de vragen die we hadden werden snel en goed beantwoord. Inmiddels werken we  heel prettig met ons Halszender oproepsysteem in onze kliniek!”

— Floortje Zipper, Zipper Clinics te Enschede

★★★★★ “Good service , no complains, well recommended, 10 out of 10 Nothing to improve”.

— Omri,  Wok To Walk te Amsterdam

★★★★★ “Bedankt voor de extra oplader en coasters. Wij beoordelen dit product/bedrijf met een 9. De coasters werken perfect en er is makkelijk mee te werken. snelle service!”.

— Mathijs,  Strandtent De Pit te s-Gravenzande

★★★★ Wij hebben een oproepsysteem voor onze receptie besteld bij Ceyont. Wij zijn ten volle tevredenheid geholpen en hebben het systeem, geprogrammeerd naar onze wensen, binnen korte termijn ontvangen. Wij geven het cijfer 8″.

— Denise Schouten,  Business Centre Enstate Ziggo 

★★★★ Voor mij is dat een absolute 5 sterren! Snel ontvangst van het toestel. Ik vond niet goed de werking dus heb ik dan maar een mailtje gestuurd voor advies en die kreeg ik nog binnen 2 uur . De uitleg was meteen heel duidelijk! Voor mij echt een aanrader !”.

— Siske Verduyn ,  Frituur Siske 

★★★★★ 10 kan er niet meer van maken. Werkt prima.

— Drik  ,  Planta Groen te  Baarn 

★★★★★ Een dikke 10!! Sjamayee

— Justine, Frituur Sjamayee 

★★★★★ Ik vind het een zeer goed systeem. Service 8/10.

— Maxime, Frituur Sarina

 

★★★★★ Wij geven het belsysteem een 9!! Het belsysteem wordt in de zorg gebruikt en het werkt super. 1 klein minpuntje waarom het geen 10 is, is dat de cliënten de koortjes niet prettig vinden, de alarmknop wordt om de nek gedragen en het materiaal is stug. De piepers zijn klein en compact, ideaal voor zorgverleners die al genoeg andere hulpmiddelen op zak hebben!

— Mart, Lang Leve Thuis locatie ’t Nieuwland